Loading Events

Events

Events Search and Views Navigation

Find Events

Event Views Navigation

Events Search

Past Events

November 2018

Date November 1 @ 16:00 - 17:00
Location DIMAK Kosovo

Presentation at DIMAK in Prishtina – 1

Join us at the presentations of the Internship Programme of German Business and learn more about internship opportunities in Germany. ……………………………………………………………………………………………… Na u bashkangjitni në prezantimin e Programit të Bizneseve Gjermane për Praktikë dhe mësoni më shumë për mundësitë e përfundimit të praktikës në Gjermani. Programi i Bizneseve Gjermane për Praktikë ju mundëson të fitoni përvojë të çmuar profesionale dhe ndërkombëtare, ju ofron mbështetje të vazhdueshme organizative dhe administrative, mbulon shpenzimet para dhe gjatë qëndrimit tuaj në Gjermani dhe ju…

Event Details
Date November 1 @ 17:00 - 18:00
Location DIMAK Kosovo

Presentation at DIMAK in Prishtina – 2

Join us at the presentations of the Internship Programme of German Business and learn more about internship opportunities in Germany. ……………………………………………………………………………………………… Na u bashkangjitni në prezantimin e Programit të Bizneseve Gjermane për Praktikë dhe mësoni më shumë për mundësitë e përfundimit të praktikës në Gjermani. Programi i Bizneseve Gjermane për Praktikë ju mundëson të fitoni përvojë të çmuar profesionale dhe ndërkombëtare, ju ofron mbështetje të vazhdueshme organizative dhe administrative, mbulon shpenzimet para dhe gjatë qëndrimit tuaj në Gjermani dhe ju…

Event Details
Date November 1 @ 18:00 - 19:00
Location Termokiss, Prishtina

Presentation at Termokiss in Prishtina

Join us at the presentations of the Internship Programme of German Business and learn more about internship opportunities in Germany. ………………………………………………………………………………………………. Na u bashkangjitni në prezantimin e Programit të Bizneseve Gjermane për Praktikë dhe mësoni më shumë për mundësitë e përfundimit të praktikës në Gjermani. Programi i Bizneseve Gjermane për Praktikë ju mundëson të fitoni përvojë të çmuar profesionale dhe ndërkombëtare, ju ofron mbështetje të vazhdueshme organizative dhe administrative, mbulon shpenzimet para dhe gjatë qëndrimit tuaj në Gjermani dhe ju…

Event Details
Date November 6 @ 11:00 - 12:00
Location European University, Tirana

Presentation at European University in Tirana

Concilium hall European University of Tirana ………………………………………………………………………………………………. Nëse jeni të interesuar që verën e ardhshme të shkoni për një praktikë profesionale në Gjermani dhe të kaloni atje 3 deri në 6 muaj, ju ftojmë të vini në Infotag dhe në prezantimin e Programit të Praktikave të Biznesit gjerman! Programi i Praktikave të Biznesit Gjerman ju ofron një mundësi për të fituar përvojë të çmuar profesionale dhe ndërkombëtare, ju siguron mbështetje të plotë organizative dhe administrative, mbulon shpenzimet para dhe gjatë…

Event Details
Date November 6 @ 12:30 - 13:30
Location Marin Barleti University, Tirana

Presentation at Marlin Barleti University in Tirana

Join us at the presentation of the Internship Programme of German Business and learn more about internship opportunities in Germany. ………………………………………………………………………………………………. Nëse jeni të interesuar që verën e ardhshme të shkoni për një praktikë profesionale në Gjermani dhe të kaloni atje 3 deri në 6 muaj, ju ftojmë të vini në Infotag dhe në prezantimin e Programit të Praktikave të Biznesit gjerman! Programi i Praktikave të Biznesit Gjerman ju ofron një mundësi për të fituar përvojë të çmuar profesionale dhe…

Event Details
Date November 6 @ 15:00 - 16:00
Location University of Economics, Tirana

Presentation at the Faculty of Economics in Tirana

Join us at the presentation of the Internship Programme of German Business and learn more about internship opportunities in Germany. Hall A201, Faculty of Economics, University of Tirana ………………………………………………………………………………………………. Nëse jeni të interesuar që verën e ardhshme të shkoni për një praktikë profesionale në Gjermani dhe të kaloni atje 3 deri në 6 muaj, ju ftojmë të vini në Infotag dhe në prezantimin e Programit të Praktikave të Biznesit gjerman! Programi i Praktikave të Biznesit Gjerman ju ofron një mundësi…

Event Details
Date November 7 @ 09:00 - 10:00
Location Faculty of Civil Engineering, Tirana

Presentation at the Faculty of Civil Engineering in Tirana

Join us at the presentation of the Internship Programme of German Business and learn more about internship opportunities in Germany. Faculty of Civil Engineering, Polytechnical University of Tirana ………………………………………………………………………………………………. Nëse jeni të interesuar që verën e ardhshme të shkoni për një praktikë profesionale në Gjermani dhe të kaloni atje 3 deri në 6 muaj, ju ftojmë të vini në Infotag dhe në prezantimin e Programit të Praktikave të Biznesit gjerman! Programi i Praktikave të Biznesit Gjerman ju ofron një mundësi…

Event Details
Date November 26 - November 30
Location Zoran Djindjic Foundation

Interviews in Belgrade

All candidates will be informed about the outcome of the first selection round. Candidates will be notified by email one week in advance whether they are invited to the interview or not.

Event Details

December 2018

Date December 10 - December 11
Location German-Croatian Chamber of Industry and Commerce

Interviews in Zagreb

All candidates will be informed about the outcome of the first selection round. Candidates will be notified by email one week in advance whether they are invited to the interview or not.

Event Details
Date December 13 - December 14
Location Delegation of German Economic Affairs in Bosnia and Herzgegowina

Interviews in Sarajevo

All candidates will be informed about the outcome of the first selection round. Candidates will be notified by email one week in advance whether they are invited to the interview or not.

Event Details
+ Export Events